Plantaré un arbre encara que demà s’acabi el món

Autor: David Serrano Blanquer

Primera edició:2014

Maquetació i disseny de la coberta: estudicastejon

Una nota voladora que conté una adreça de Facebook és interceptada pel director de l’institut just abans de l’última junta d’avaluació.

Aquest és el punt de partida de la trepidant història del professor Ricard Boada i el seu grup d’alumnes de 4t d’ESO: el jandro, l’Ari, el Toni, el Roger, la Cris, el Robert, el Pere o la Maica…

Xarxes socials, bulling, anorèxia, consum d’estupefaents, assetjament, pulsions sexuals descontrolades, silencia còmplices, conxorxes, pares complaents i dimissionaris i la misteriosa desaparició de l’alumna més brillant de la classe.

Un univers on els alumnes, pares, profesors, veïns, mafiosos de segona i mossos d’Esquadra es veuran immersos en un tsunami que trasbalsarà les seves vides.

Aquesta és la primera novel·la publicada per David Serrano (1966) després de més de vint anys de treballar en la docència. Una obra difícil de classificar sobre un món que, malgrat totes les dificultats, es presenta com una llum d’esperança indispensable per a les noves generacions.

Trailer: Plantaré un arbre encara que demà s'acabi el món